mOBIELE KOFFIEBAR

De warme sfeer van ons café op jouw event.

Bent u op zoek naar een unieke en smaakvolle toevoeging aan uw volgende evenement? Met de mobiele koffiebar van El Cafetín brengt u een onvergetelijke koffie-ervaring direct naar uw gasten. Sinds 2013 heeft Horacio, de oprichter van El Cafetín, een passie ontwikkeld voor hoogwaardige, authentieke koffie. Deze passie is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van onze identiteit, van intieme bruiloften tot aan festivals. 

Wanneer u onze mobiele koffiebar huurt, krijgt u niet alleen een vintage koffiebar op wielen, maar een volledige service inclusief ervaren barista’s. Zij bereiden met passie de perfecte espresso, cappuccino met de mooiste latte art, en andere koffiecreaties, allemaal gemaakt van de beste koffiebonen.

BIOLOGISCH

ZUID AMERIKAANSE BONEN

DUURZAAM

GOED VOOR MENS, DIER & PLANEET

LATTE ART

NET DAT BEETJE EXTRA

UNIEKE PIAGGIO'S

VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG

DE PERFECTE KOFFIEBAR INCLUSIEF:

Bij El Cafetín begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we verschillende types mobiele koffiebars aan, elk met een eigen karakter en stijl. Kies uit één van onze charmante Italiaanse Piaggio modellen. Welke je ook kiest, onze professionele barista’s zijn er om te zorgen dat je gasten kunnen genieten van de allerbeste koffie, thee, en verfrissende drankjes.

220/230V STOPCONTACT

1 GROEP – 16 AMPÈRE

WATERTAPPUNT

RUIMTE: MAX. L 290 CM x B 145 CM x H 170 CM.

PIAGGIO JORGE

Een originele Piaggio 501 uit 1986. Onze trots uit Italië! Deze mobiele espressobar geeft een perfecte sfeer en uitstraling aan jouw evenement.

PIAGGIO PANCHO

Met een lengte van 250 cm en breedte van 126 cm is onze Piaggio Ape 50 uit 1988 de ideale koffiebar op wielen. Deze mobiele koffiebar is een echte eyecatcher op je builoft of evenement!

Je kunt ons kennen van...