OVER EL CAFETIN

COFFEE, CAKES & COMMUNITY

Bij El Cafetin streven we ernaar om meer mensen blij te maken met onze heerlijke Zuid-Amerikaanse koffie. Koffie staat voor ons symbool voor warmte, openheid, stilstaan en de tijd nemen. Iedereen is welkom bij ons, ongeacht kleur, ras of afkomst. Speciaal voor jou selecteren wij de beste bonen, rechtstreeks van het land. Hierdoor ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun oogst. Het is een win-win situatie: wij bieden ambachtelijke bonen van hoge kwaliteit, terwijl de boeren een fatsoenlijk salaris krijgen. Voor ons is het serveren van kwalitatieve koffie eerder regel dan uitzondering.

Horacio is in zijn element bij El Cafetin. Het is een uiting van zijn passie om mensen blij te maken met een kop koffie uit Zuid-Amerika. Koffie symboliseert voor ons een warm welkom, open gesprekken, en het nemen van de tijd om even stil te staan.Onze focus ligt op het leveren van een product van topkwaliteit, waarbij we altijd streven naar het beste. Onze koffie komt uit de leefgebieden van de boeren, een natuurlijk product met een verhaal.

2013

OPGERICHT IN

10.657

KOPJES KOFFIE GEZET

1000 +

GASTEN BLIJ GEMAAKT

2

UNIEKE VINTAGE PIAGGIO’S

ONZE COMMUNITY

ONZE KOFFIE BAR IN WORKUM

Onze koffie bar in Workum biedt een warme plek waar koffie en eten samenkomen in het pittoreske straatje de Harmonie. Onze menukaart in de koffiebar biedt een mix van vernieuwende gerechten en speciaal geselecteerde producten, allen bereid met een focus op kwalitatieve, verse ingrediënten.

In ons sfeervolle café  combineren we deze twee werelden tot een unieke ervaring waar koffie en gemeenschap centraal staan. Of u nu komt om rustig te werken of om levendige gesprekken te voeren, El Cafetín biedt een warm welkom.

Bij El Cafetin koffie bar, of via onze mobiele koffiebar, streven we ernaar om een omgeving te creëren waar elke bezoeker zich welkom en gewaardeerd voelt. El Cafetín gaat verder dan alleen koffie; het is een plek waar levensverhalen gedeeld worden en herinneringen gemaakt. Een bezoek aan El Cafetín is niet gewoon een uitje, het is een ervaring die blijft hangen, gevuld met lachen, leven en genieten van de mooie momenten samen.

Je kunt ons kennen van...