workshops

BARISTA WORKSHOP VOOR GROEPEN

Bij El Cafetín bieden we een boeiende en interactieve barista workshop speciaal voor groepen. Of het nu gaat om een vriendenuitje, familiebijeenkomst of een speciale gelegenheid, onze workshops bieden een unieke ervaring waarbij je niet alleen leert over de fijne kneepjes van koffie maken, maar dit ook samen beleeft.

Onze koffie workshop voor groepen is de perfecte manier om samen een nieuwe vaardigheid te leren onder de begeleiding van onze ervaren barista. Deelnemers zullen hands-on leren hoe ze espresso en cappuccino kunnen bereiden, met een speciale focus op de technieken van latte art. Onze interactieve aanpak zorgt voor een boeiende leerervaring die niet alleen informatief, maar ook enorm leuk is.

De barista cursus 1 dag is ontworpen om iedereen, van beginners tot koffieliefhebbers, te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om kwaliteitskoffie te bereiden. Dit alles in een gezellige en ontspannen omgeving die de passie voor koffie viert.

Boek vandaag nog uw groepsworkshop bij El Cafetín en maak van uw bijeenkomst een memorabele ervaring die smaakt naar meer!

BARISTA WORKSHOP VOOR JOU ALLEEN

Bij El Cafetín bieden we exclusieve barista cursussen één op één waarbij je individuele begeleiding krijgt van onze topbarista. Deze persoonlijke aanpak is perfect voor diegenen die hun barista vaardigheden willen verbeteren in een meer intieme setting.

Onze barista workshop biedt een diepgaande en persoonlijke leerervaring waar je in alle rust kunt werken aan je koffiekunsten. Je leert alles over koffiebonen selecteren, de juiste maalgraad bepalen, espresso technieken perfectioneren en natuurlijk de geheimen van spectaculaire latte art.

Deze latte art cursus is een uitstekende keuze voor koffieenthousiastelingen die hun passie naar een professioneel niveau willen tillen. Onder persoonlijke begeleiding en met directe feedback kun je snel leren en jezelf ontwikkelen.

Reserveer vandaag nog je persoonlijke barista workshop bij El Cafetín en begin je reis naar koffiemeesterschap in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Je kunt ons kennen van...